Lähde mukaan ehdokkaaksi
kuntavaaleihin!

Ole se muutos, jonka haluat nähdä myös muissa. 
Liity mukaan tekemään sydämellisempää politiikkaa.

Kuntavaaliehdokkaaksi

Kristallipuolue tarjoaa tiedostaville ihmisille mahdollisuuden tuoda omia mielipiteitään esiin vaalien kautta. Etsimämme ehdokkaat kokevat arvomme, Ilo, Totuus ja Rakkaus omikseen, ja teesimme sekä puolueohjelma ovat sisällöltään sellaiset, joista voimme olla samoilla linjoilla.

Tässä ajassa totuudelle on suuri kysyntä ja tapoja tuoda sitä esiin on monia, yksi niistä on poliittisen vaikuttamisen kautta.

Kristallipuolue on työkalu, joka tarjoaa rakenteen, jossa toimia, ja jonka avulla voimme kasvattaa ihmisten tietoisuutta. Politiikassa ehdolla olemalla saamme näkyvyyttä yhteiselle asiallemme mm. vaalikoneisiin vastaamalla.

Myös se, että ehdokkaitamme pääsisi läpi kunnanvaltuustoihin, takaisi sen, että edustamme asiat saisivat suurempaa huomiota julkisuudessa. Tuon merkitys voi olla todella suuri, sillä yksikin totuudenpuhuja ryhmässä, jossa muuten asioista vaiettaisiin, voi saada isoja positiivisia muutoksia aikaiseksi.

Ja vaikkei pääsisikään, on totuuden puolesta työn tekeminen omalla paikkakunnalla arvokasta työtä, myös tulevaisuutta ajatellen.

Jos koet, että haluat olla mukana vaikuttamassa positiivisesti yhteiskuntaan Kristallipuolueen kautta kunnallisvaaliehdokkaana, lähetä meille mailia osoitteeseen ehdokkaaksi@kristallipuolue.fi otsikolla ’Ehdokashakemus’. Kerro meille omin sanoin, täysin omaan tyyliisi kuka olet, miksi haluat ehdolle ja miksi juuri Kristallipuolueeseen. Muista myös mainita yhteystietosi, mm. kunta jossa asut.

Kerro hakemuksessasi myös, oletko lukenut teesit ja oletko yhtä mieltä niiden linjojen sekä puolueemme yleisohjelman kanssa.

Teesit

Yleisohjelma

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.4. niin olemme sinuun yhteydessä.

Kiitos.

Sinun on aika olla esimerkki

Sanat eivät enää riitä.
Oma kuntasi tarvitsee sydänlähtöisiä ja vahvoja tekoja.
Jokainen yhteiskunnan osio tarvitsee lisää sydänlähtöisiä päätöksiä.

Lähde kuntavaaliehdokkaaksi meidän tiimiin!

tilaa uutiskirje